Τεχνολογία Ιχθυοτροφών
Ιωάννης Καραπαναγιωτίδης
Θρεπτικές ουσίες, διατροφικές απαιτήσεις, πρώτες ύλες ιχθυοτροφών, τύποι ιχθυοτροφών, μέθοδοι καταρτισμού σιτηρεσίων, τεχνολογία παρασκευής ιχθυοτροφών. Συντήρηση και αποθήκευση ιχθυοτροφώνΛιγότερα
Θρεπτικές ουσίες, διατροφικές απαιτήσεις, πρώτες ύλες ιχθυοτροφών, τύποι ιχθυοτροφών, μέθοδοι καταρτισμού σιτηρεσίων, τεχνολογία παρασκευής ιχθυοτροφών. Συντήρηση και αποθήκευση ιχθυοτροφών
Θρεπτικές ουσίες, διατροφικές απαιτήσεις, πρώτες ύλες ιχθυοτροφών, τύποι ιχθυοτροφών, μέθοδοι καταρτισμού σιτηρεσίων, τεχνολογία παρασκευής ιχθυοτροφών. Συντήρηση και αποθήκευση ιχθυοτροφών
Κωδικός: SGEB129
Κατηγορία: Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος » Προπτυχιακό
Κατηγορία: Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος » Προπτυχιακό
Ημερολόγιο
Ανακοινώσεις
- Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019
- Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019
- Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019
- Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019
- Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019